Amsterdam,
12
december
2016
|
12:00
Europe/Amsterdam

Lekker in je vel met challenge van VROUW

VROUW luidt het nieuwe jaar in met opnieuw een challenge voor lezeressen. Na de succesvolle Stappenchallenge in oktober, biedt VROUW lezeressen in januari de mogelijkheid om mee te doen met de Lekker in je vel-challenge. De missie: in zes weken vijf kilo eraf met de afslankmethodiek van afslankcoach Mieke Kosters, die onder andere de boeken ‘Het geheim van slanke mensen’ en ‘Van XL naar S’ schreef. Sportdeskundige Marije de Vries van VROUW voorziet de deelneemsters van bewegingsadvies en trainingsschema’s. 

Onderzoek op VROUW.nl
Uit recent onderzoek op VROUW.nl bleek dat 50% van de lezeressen niet goed in hun vel zitten. Bij meer dan 40% van hen is dat al meerdere jaren zo en 45% geeft aan dat hulp van een expert kan helpen om daar verandering in te brengen. Reden genoeg voor VROUW om lezeressen - met hulp van deskundigen en een platform op VROUW.nl - zich weer goed over zichzelf te laten voelen en die uitdaging samen aan te gaan. Niet door streng te diëten, maar door een gezonde levensstijl te vinden die past bij de deelneemster en daarom goed vol te houden blijft.

Persoonlijk dashboard en advies
Op VROUW.nl is voor deelneemsters een persoonlijk dashboard beschikbaar waar ze onder andere hun voortgang kunnen bijhouden, recepten krijgen, een beweeg- en trainingsschema vinden en inspirerende blogs, video’s en interviews kunnen lezen en bekijken over voeding, psyche en bewegen.

Live event
Om deelneemsters te helpen om het behaalde succes na de challenge om te zetten in blijvend resultaat organiseert VROUW op 10 februari een afsluitend live event: En nu op je gewicht blijven! Met onder andere interactieve workshops en praktische tips en adviezen van experts. Het evenement vindt plaats op het hoofdkantoor van TMG in Amsterdam.

Inschrijven voor de Lekker in je vel-challenge kan vanaf € 4,50 en is mogelijk tot 27 december. Deelnemen aan het afsluitende event kost normaal € 25,- en voor de challenge-deelneemsters € 20,-. Zie: vrouw.nl/lekkerinjevel.