Amsterdam,
06
april
2011
|
09:36
Europe/Amsterdam

Live-review: Maak het zelf mee met Autovisie

Autovisie brengt morgen een live-review, waardoor kijkers voor het eerst in de geschiedenis van de autojournalistiek virtueel kunnen aanschuiven bij de testredacteur. Werner Budding test vanuit Lelystad een Ferrari F40 en geeft kijkers de kans mee te kijken, hem opdrachten te geven en vragen te stellen.

Tussen 12.15 uur en 12.45 uur  is de review live te volgen via www.autovisie.nl, en kan er via www.twitter.com/autovisie_NL contact worden gezocht met de presentator. De Ferrari F40 is onlangs door Autovisie uitgeroepen tot beste supercar uit de 55-jarige geschiedenis van het magazine.

De live-review wordt een maandelijks terugkerend item op de website. Hierdoor krijgen volgers met regelmaat de kans online in een bijzondere testauto te stappen. De serie live- reviews wordt afgetrapt met de spectaculaire Ferrari F40 uit 1987, die met zijn 478 pk V8 met twee turbo’s een top van 324 km/u haalt en daarmee heel lang een van de snelste auto`s ter wereld is geweest.

Een interactieve live-review van een auto is  tot op heden nooit vertoond  in de Nederlandse autojournalistiek. Door de testlokatie, de Autovisie twitterfeed en de website te synchroniseren krijgt de autoliefhebber een optimale beleving. Na de live uitzending zal er via www.autovisie.nl een samenvatting  te zien zijn.