Amsterdam,
11
april
2013
|
09:37
Europe/Amsterdam

Maarten van Rossem nieuwe columnist Autovisie

Toen Maarten van Rossem eind vorig jaar op televisie in een spelshow zijn autopassie uitsprak en vroeg om een column in een autotijdschrift, nam Autovisie de handschoen op. Zijn eerste column staat nu in Autovisie nummer 8 dat vanaf vandaag in de winkel ligt.

Autoliefhebber

Van Rossem omschrijft zichzelf als gepensioneerd historicus die sinds zijn vroegste jeugd een groot liefhebber is van auto’s in alle maten en soorten. “Ik heb Van Rossem wel een klein examen afgenomen om er zeker van te zijn dat hij oprecht van auto's houdt", zegt Autovisie-hoofdredacteur Jaco Bijlsma. “Het feit dat hij een gekende TV-persoonlijkheid is, was niet direct een garantie voor een goede column. Autovisie is een liefhebbersblad, we gaan de lezer niet vervelen met de zoveelste BN-er. Gelukkig bleek uit zijn motivatie dat Van Rossem ook echt autoliefhebber is.”

Opiniemaker

De column verschijnt in Autovisie-magazine dat elke twee weken uitkomt met het laatste autonieuws, grondige tests, heldere achtergrondverhalen en prachtige sfeerreportages. “Autovisie is al jaren de opiniemaker onder de autobladen en schuwt een scherpe mening niet. De varieteit in onderwerpen sluit mooi aan op de brede auto-interesse van Van Rossem”, aldus hoofdredacteur Jaco Bijlsma.