Amsterdam,
01
april
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Mediahuis verlengt MediaThuis: de dagelijkse medianieuwsbrief voor thuisblijvers

De publicatie van MediaThuis, de dagelijkse nieuwsbrief voor thuisblijvers van Mediahuis, wordt met tenminste vier weken verlengd. De makers van de nieuwsbrief die speciaal, maar niet uitsluitend, voor alle thuiswerkende professionals in de marketing, media en advertising industrie wordt uitgegeven, hebben dit besloten na de persconferentie die het kabinet gisteravond gaf over de aanhoudende en verscherpte maatregelen omtrent corona.

Slaven Mandic, Director of Advertising Mediahuis: “Nu is het meer dan ooit belangrijk om op de hoogte te blijven. Normaliter voorzien we face-to-face onze relaties met regelmaat van trendrapporten en relevante media-inzichten. Die rol neemt MediaThuis nu deels over.”

“We missen het; de gezelligheid van kantoor. De slechte grappen en de laatste nieuwtjes. En ja, inmiddels verlang ik, en velen met mij, echt wel weer terug naar de koffieautomaat,” aldus Mark Schoones, Creative Director van Wayne Parker Kent, het content marketing bureau van Mediahuis en verantwoordelijk voor de productie van MediaThuis. “Dat gevoel van verbondenheid op de werkvloer, waarvan we nog niet weten wanneer het weer terugkomt, dragen wij uit met onze MediaThuis nieuwsbrief. We zijn begonnen met de gedachte dat we een paar weken in quarantaine zouden zitten met z'n allen. Daar komt met de persconferentie van gisteren verandering in. We kunnen onze duizenden lezers nu niet in de steek laten, dus hebben wij besloten dat we doorgaan met MediaThuis zo lang het in deze situatie nodig is.”

Munitie voor de virtuele koffieautomaat 
Elke werkdag om 9:30 uur munitie voor de virtuele koffieautomaat in je mailbox. Dat is MediaThuis. Een dagelijkse medianieuwsbrief voor thuisblijvers. Schoones: “Het laatste nieuws dat je normaal gesproken met je collega's bespreekt bieden wij elke ochtend in een compacte nieuwsbrief. Met elke werkdag een interessante invalshoek met een persoonlijk woord dat heel dichtbij onze eigen situatie blijft. En dat we daarmee ook relevant zijn voor andere professionals uit de marketing, media en advertising industrie blijkt uit de duizenden lezers die ons elke dag weten te vinden.”

Feestje
MediaThuis verschijnt nog tenminste tot eind april. Of de nieuwsbrief, nadat de maatregelen rondom het coronavirus zijn gewijzigd of opgeheven, in dezelfde vorm blijft bestaan, is nog niet duidelijk. 'Dat er een mooi feest aan het einde van de rit georganiseerd wordt, dat moge duidelijk zijn,' aldus Schoones. 'Minister Grapperhaus zei het paar weken terug terecht; er zijn een heleboel feestjes die alsnog gevierd gaan worden. Daar voegen wij nog een mooi feestje aan toe.'

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Mediahuis Nederland
Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Metro, Autovisie; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap en GroupDeal. Daarnaast bezit Mediahuis een indirect belang in de puzzeluitgever Keesing Media Group. |Mediahuis gelooft in onafhankelijke journalistiek en sterke en relevante media die een bijdrage leveren aan mens en maatschappij. De relatie met de klant staat centraal staat bij iedere strategische keuze. Voor adverteerders is Mediahuis een creatief en strategisch partner; met totaaloplossingen waarbij strategie, creatie, data en bereik worden gecombineerd. Het content marketing bureau van Mediahuis, Wayne Parker Kent, helpt merken om hun marketingdoelstellingen te behalen door middel van contentoplossingen. Ga voor meer informatie over Mediahuis naar www.mediahuis.nl.