Amsterdam,
08
november
2013
|
17:23
Europe/Amsterdam

Metro lezerscolumnist draagt column live voor

Voor het tweede jaar op rij konden Metro lezerscolumnisten hun column inzenden om voor te dragen, te midden van gerenommeerde auteurs als Nico Dijkshoorn, Kees van Kooten, Saskia Noort en vaste Metro-columnisten Elfie Tromp en Luuk Koelman.

Eén lezerscolumnist heeft van Metro de kans gekregen om zaterdag 10 november haar column live voor te dragen voor een publiek van zo’n tweeduizend mensen. Tijdens het Lezersfeest in de Centrale Bibliotheek Rotterdam treedt de winnende Metro-auteur op te midden van bekende Nederlandse en Belgische schrijvers.

De wedstrijd stond open voor iedereen die vóór 31 oktober een column over Rotterdam op metrocolumn.nl had geupload in de categorie ‘Lezersfeest 2013’. Een deskundige jury heeft alle inzendingen beoordeeld. Colunniste Miranda is dit jaar de gelukkige winnaar. Zij is uitgenodigd om haar column voor te dragen tijdens het lezersfeest.

“Onze lezerscolumns zijn al anderhalf jaar een succes. Er zijn op dit moment zelfs al bijna 5.400 columns ingezonden. Met deze actie zetten we onze lezerscolumnisten extra in het zonnetje. Het biedt tevens een mooi podium voor nieuw talent.” aldus Robert van Brandwijk, hoofdredacteur Metro.

Meer informatie over het Lezersfeest vind je op www.lezersfeest.nl.