download
metrolifestyle.mp4
Amsterdam,
27
mei
2016
|
09:00
Europe/Amsterdam

Metro vernieuwt maandelijkse bijlage

Alle trends over mode, beauty, food & health en travel in nieuwe Metro Lifestyle bijlage

Amsterdam, 27 mei 2016 – Metro presenteert vandaag een vernieuwde maandelijkse bijlage: Metro Lifestyle. Deze bijlage komt in de plaats van Metro Mode. In de vernieuwde bijlage worden lezers niet alleen bijgepraat over de laatste trends op het gebied van mode en beauty, maar ook over food & health en travel. In elk nummer interviewt de redactie een prominente Nederlander over zijn of haar kijk op lifestyle.

In de eerste Metro Lifestyle vind je in de rubriek mode het verhaal achter TOMS schoenen, bezoeken we voor beauty het parfumlaboratorium van Dior in en is er een gesprek met voetballer Robin van Persie en zijn vrouw Bouchra. Jet van Nieuwkerk legt in de rubriek food & health uit hoe ze gezond eten en een druk leven combineert en in travel wordt aandacht besteed aan spannende vakantiebestemmingen in ons eigen land.

Met de komst van de nieuwe bijlage biedt Metro vanaf nu zowel online (op metronieuws.nl) als in print inzicht in de allerlaatste weetjes en blogs op mode en lifestylegebied.