Amsterdam,
11
september
2012
|
09:05
Europe/Amsterdam

Najaarscampagne Vacaturekrant.nl van start

Op zaterdag 8 september is de najaarscampagne van Vacaturekrant.nl, dé vacaturesite voor hardwerkend Nederland, van start gegaan. Hardwerkend Nederland maakt in deze zes weken durende campagne niet alleen kans op een nieuwe baan maar ook op leuke prijzen. Voor deze campagne heeft Vacaturekrant.nl tevens wat aanpassingen aan de website doorgevoerd om de uitstraling en het gebruiksgemak te optimaliseren.

“Maak kans op een nieuwe baan inclusief…”

In de campagne staat de zin “Maak kans op een nieuwe baan inclusief...” centraal. Met deze campagne wil Vacaturekrant.nl meer actief- en latent werkzoekenden naar de website leiden waar het CV gemakkelijk geplaatst kan worden. Naast het weggeven van leuke prijzen, blijft de focus gericht op het vinden van een nieuwe baan. De komende 6 weken maken werkzoekenden die het CV plaatsen kans op een nieuwe baan inclusief loopbaancoaching, een vakantie en must have gadgets.

Multimediale aanpak

De campagne wordt multimediaal ingestoken op radio, print en online. De advertenties verschijnen de komende zes weken in De Telegraaf, Sp!ts, regionale dagbladen van HDC Media en de weekbladen van Holland Combinatie. De radiocommercials zijn te beluisteren op Sky Radio en Radio Veronica. Daarnaast is er een online campagne uitgezet op diverse kanalen die aansluiten bij de doelgroep.

Aanpassingen website

Vacaturekrant.nl is continue in ontwikkeling om de uitstraling en het gebruiksgemak te verbeteren.  Eerder dit jaar zijn de nieuwsbrieven qua lay-out en inhoud aangepakt. Voor de najaarscampagne zijn de homepage, weblog en CV-upload pagina nu ook geoptimaliseerd op basis van input dat aan de bezoekers is gevraagd.

Kijk op www.vacaturekrant.nl voor de huidige actie en de nieuwe uitstraling!

De campagne loopt van 8 september t/m 20 oktober 2012