Amsterdam,
18
december
2015
|
18:15
Europe/Amsterdam

Niek den Tex benoemd tot Uitgever DFT

TMG Landelijke Media benoemt Niek den Tex (46) per 1 februari 2016 in de nieuwe functie van Uitgever DFT. Den Tex is nu nog uitgever bij IEX Media. Telegraaf Landelijke Media geeft hiermee invulling aan haar strategie om de hoofdmerken te versterken en meer ruimte te bieden om zich te ontwikkelen.

Den Tex heeft ruim 20 jaar journalistieke en commerciële en uitgeefervaring in de mediasector. Als Uitgever bij IEX Media was hij o.a. verantwoordelijk voor de marketing- en sponsorplannen van belangrijkste klanten en hield hij zich bezig met de lancering en uitvoering van (nieuwe) concepten zoals seminars, de Lipper Fund Awards, de Gouden Stier en virtuele beleggingsspelen als de Slimste Belegger.

In zijn nieuwe rol binnen TMG wordt Den Tex als Uitgever verantwoordelijk voor de strategische merkplannen voor hoofdmerk DFT en gaat hij zich richten op het ontwikkelen van nieuwe proposities en activiteiten om een groter en/of nieuw publiek te bereiken. Beurs- en ondernemersnieuws plus personal finance blijven daarbij centrale thema’s.