Amsterdam,
01
oktober
2010
|
11:56
Europe/Amsterdam

Nieuw autoprogramma

Vanaf 24 oktober komt Pilarczyk Media Groep met een nieuw autoprogramma. Het nieuwe autoprogramma Nederland op Wielen zal worden gepresenteerd door Bavo Galama en wordt uitgezonden door SBS6.

In Nederland op Wielen gaat presentator Bavo Galama zich inzetten voor mensen die door omstandigheden zonder auto zitten. Dat kan een reparatie of schadeherstel zijn, maar als er een goede, gebruikte auto moet komen, regelt Bavo dat ook. Daarnaast krijgen de kijkers in Nederland op Wielen te zien welke nieuwe automodellen er op de Nederlandse markt verschijnen en zal regelmatig aan kijkers worden gevraagd om samen met Bavo een nieuw model uit te proberen.
Samen met coureur Danny van Dongen geeft Bavo ook tips & tricks op het gebied van rijvaardigheid en voertuigbeheersing en worden de leukste gadgets voor auto’s getoond.
De uitzendingen van Nederland op Wielen zijn te zien op SBS 6 op zondag om 11.30 uur.
1e herhaling op maandag om 24.20 uur
2e herhaling op donderdag om 14.00 uur
Over PMG TV
PMG TV is een onafhankelijke Nederlandse televisieproducent en is onder andere bekend van de autoprogramma’s RTL Autowereld, RTL Transportwereld en Gek Op Wielen. PMG TV is onderdeel van Telegraaf Media Nederland.