Amsterdam,
18
mei
2016
|
14:15
Europe/Amsterdam

Nieuw lifestyle magazine VRIJ bij De Telegraaf op zaterdag

Interview met Ruud Gullit in eerste editie VRIJ

Op 21 mei introduceert De Telegraaf VRIJ, een nieuwe 80 pagina's tellende weekendbijlage vol leesplezier. VRIJ is een nieuw lifestyle magazine met positieve, adviserende en inspirerende verhalen over wonen, reizen, mobiliteit, culinair en gezond leven. Daarnaast wekelijks terugkerende aandacht voor tech en iedere week een interview en een reportage. Het magazine verschijnt voortaan iedere zaterdag in De Telegraaf.

Genieten van het leven

In VRIJ treffen lezers 3 hoofdpijlers. Reizen: van binnenlandse uitjes tot tropische reizen en van wandelvakanties tot stedentrips. Wonen: met iedere week een kijkje achter de gevel en aandacht voor een huis dat te koop staat. Het katern mobiliteit bevat de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van auto's, motoren en boten. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de thema’s gezond leven, culinair en tech en bevat VRIJ wekelijks een interview en een reportage. VRIJ richt zich op 30-plussers die genieten van het leven en op zoek zijn naar ontspanning, duiding en achtergrondinformatie.

Beroepsberoemdheid en mancaves

Ruud Gullit geeft in het eerste nummer van VRIJ een uitgebreid interview. Hij vertelt onder andere over z’n bewondering voor Mandela en beroepsberoemdheid tot in de dood. Verder aandacht voor de mix van tradities, culturen en de prachtige jungle van Borneo en dichterbij: Drenthe, waar het heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, uit eten gaan, genieten van de natuur én shoppen is. Maar ook een inkijkje in vijf bijzondere en heel verschillende mancaves: de particuliere opvolger van de vroegere herenclubs. Dat en nog heel veel meer treffen lezers in de eerste editie van VRIJ aan.

Over De Telegraaf

De Telegraaf wil er altijd en overal voor iedereen zijn met relevante content en het bereik verder verstevigen en uitbouwen. Lezers worden dagelijks via vele verschillende devices bereikt – internet, krant, mobiel en tablet.

De Telegraaf is de grootste en meest gelezen krant van Nederland. Zeven dagen per week brengt de krant actueel nieuws en achtergronden in goed gelezen onderdelen als DFT en Telesport en in het weekend VROUW en vanaf 21 mei ook VRIJ. De Telegraaf is onderdeel van TMG (Telegraaf Media Groep). TMG is één van de grootste Nederlandse mediagroepen met leidende marktposities in dagbladen, magazines, online media en radio.