Amsterdam,
26
januari
2012
|
11:13
Europe/Amsterdam

Nobiles Media lanceert eerste carrièregids op de tablet

Vanaf vandaag kunnen hoogopgeleide werkzoekenden via hun iPhone, mobiel of computer binnenkijken bij meer dan 40 werkgevers.
O.a. de volgende top werkgevers presenteren zich in de Nobiles Carrièregids: Ahold Europe, ABN AMRO, Lidl, Nuon, Randstad, De Brauw Blackstone Westbroek en Houthoff Buruma.

Door middel van foto’s, filmpjes, links naar social media en interviews met werknemers kun je als werkzoekende via een matchtool, op branche of op regio kijken bij welke werkgever je het best past.   

De Nobiles Carrièregids is online, maar ook als app op de tablet en op mobiel beschikbaar.  De online gids is een aanvulling op de Nobiles Carrieregids die sinds 1989 in print verschijnt. “Je ziet dat studenten en starters steeds meer verschillende middelen gebruiken bij hun oriëntatie voor een baan,” vertelt directeur Marlous van Grieken. “Daarnaast willen starters vooral weten hoe de bedrijfscultuur is bij een werkgever. Foto’s, filmpjes en ervaringen zijn heel geschikte manieren om een indruk te krijgen van hoe het er bij een werkgever aan toe gaat.” 

De app is een initiatief van Nobiles Media, onderdeel van de Telegraaf Media Nederland. De technische realisatie is gedaan door MagStream, de innovatieve platform ontwikkelaar voor duurzame digitale communicatie en software. Noelle van Eijk CEO MagStream: “Nobiles is een prachtig voorbeeld van een transitie offline naar online, waarbij je alle digitale kanalen (internet, mobiel en tablet) inzet om je doelgroepen zo optimaal mogelijk te bereiken. Nu nog in combinatie met print, later volledig digitaal.”

Kijk voor meer informatie op

www.nobilescarrieregids.nl. De app is gratis verkrijgbaar in de App Store

http://itunes.apple.com/nl/app/nobiles-carrieregids/id493603452?mt=8 en via mobiel te bekijken via

m.nobilescarrieregids.nl.