Amsterdam,
08
september
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Ode aan Bridget Jones in VROUW magazine

Na 12 jaar is Bridget Jones terug, en hoe! Vanaf half september is de film Bridget Jones’s Baby te bekijken in de Nederlandse bioscopen en de 37e editie van VROUW magazine (die op 10 september verschijnt) staat volledig in het teken van Bridget Jones. 

Vanaf het moment dat we mochten meelezen in het dagboek van de blonde, single Bridget Jones (weergaloos neergezet door Renée Zellweger) had ze meteen ons hart gestolen. De film Bridget Jones’s Diary was een schaamteloos feest der herkenning voor menig (Nederlandse) vrouw. En nu is Bridget terug. Weer single na haar break-up met Mark Darcy, en nog altijd even onzeker en onhandig op liefdesgebied. Ze raakt zelfs onbedoeld zwanger, maar van wie?

Vanwege deze bijzondere comeback staat VROUW 37 helemaal in het teken van onze leukste filmvriendin: Bridget Jones. Met in het magazine:

  • een zeer persoonlijk, exclusief interview met de knappe Patrick (McDreamy) Dempsey, Bridget’s nieuwe filmliefde Jack Qwant!
  • een onthullend smulverhaal van Suus Ruis, die na veel omwegen haar eigen Mr. Darcy vond.
  • een grappige reportage met drie stuntelige single Nederlandse Bridgets.
  • mode en beauty in Bridget-stijl.
  • en natuurlijk mag de shopping met corrigerende slips niet ontbreken.

 

Patrick Dempsey
Als ik een vrouw zwanger zou maken, zou ik haar ook niet zomaar laten zitten.
Patrick Dempsey
Suus Ruis
Afgelopen kerst plaatste ik een foto op Facebook van mijn vent in zijn rendiertrui. Driekwart van de mensen dacht dat het was gephotoshopt.
Suus Ruis

Over VROUW
VROUW is het platform van TMG, waar het magazine VROUW, VROUW.nl, de krantenpagina VROUW in De Telegraaf, de wekelijkse nieuwsbrief en de in de losse verkoop verkrijgbare VROUW glossy onder vallen. VROUW magazine bereikt maar liefst 1,1 miljoen Nederlanders, voornamelijk vrouwen (87%) en VROUW.nl heeft maandelijks meer dan 2 miljoen unieke bezoekers. VROUW is spraakmakend, nuchter, dichtbij en gaat over het echte leven. VROUW is onderdeel van Telegraaf Media Groep.