Amsterdam,
18
april
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Online videoplatform Telegraaf VNDG start 1 mei

Telegraaf VNDG gratis toegankelijk voor iedereen

De Telegraaf introduceert op 1 mei Telegraaf VNDG. Met de introductie van Telegraaf VNDG wordt een compleet nieuw online videoplatform gelanceerd met content op het gebied van nieuws, sport en entertainment die waar, wanneer en hoe de consument dat maar wil te bekijken is. Telegraaf VNDG is gratis toegankelijk voor iedereen. Telegraaf-abonnees hebben daarnaast gratis toegang tot het premium aanbod op het platform. Op 1 mei gaat Telegraaf VNDG live en het platform wordt vanaf dat moment gaandeweg gevuld met video’s en programma’s zodat het aanbod steeds groter wordt.

Altijd en overal beschikbaar
De Telegraaf krijgt er met Telegraaf VNDG naast de papieren krant en de website een compleet nieuw platform bij dat via verschillende apparaten beschikbaar is. Op desktop via www.telegraafvandaag.nl en op mobiel en tablet via de Telegraaf VNDG app (iOS/Android). Op Telegraaf VNDG vindt de gebruiker video’s en programma’s op het gebied van nieuws, sport en entertainment. De hele dag door en in allerlei vormen. De programma’s zijn zowel via een programmering te bekijken als on demand. De content is dus altijd en overal beschikbaar.

Nieuws, sport en entertainment
Op Telegraaf VNDG wordt een mix van nieuws, sport en entertainment aangeboden. Zo zijn er nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen maar ook diverse programma’s waaronder ‘Estavana in het echt – het verhaal achter de sportvrouw’, ‘Dagboek van een Minnares’ en ‘Van den Heuvel haalt recht’. De programma’s worden gepresenteerd door herkenbare en vertrouwde Telegraaf-gezichten en nieuwe gezichten. Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee, Maarten Steendam en Wilson Boldewijn. Monique Smit is één van de gezichten van Privé VNDG en het populaire VROUW feuilleton ‘Dagboek van een minnares’ is verfilmd met rollen voor Eva Laurenssen en Viggo Waas. Vanaf het startmoment op 1 mei zijn nieuwsbulletins en een aantal programma’s te bekijken. Gaandeweg wordt het aanbod steeds verder uitgebreid door steeds meer video’s en programma’s toe te voegen.

Strategische stap
Het is de ambitie van TMG om hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment te bieden, 24 uur per dag en 7 dagen per week. In de 24/7 strategie van TMG staat de wens van de consument centraal. De consument bepaalt de vorm, het kanaal en het moment. Op het nieuwe videoplatform wordt gebruik gemaakt van de kracht van de merken De TelegraafDFTTelesportPrivéAutovisie en VROUW. Telegraaf VNDG bouwt verder op het fundament van bijna 24,5 miljoen videoviews die De Telegraaf nu al maandelijks realiseert. Met de introductie van Telegraaf VNDG zet TMG een belangrijke strategische stap.

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategische samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar www.tmg.nl.