Amsterdam,
23
november
2007
|
18:06
Europe/Amsterdam

Patrick Morley per 1 december 2007 COO van TMG

In vervolg op de aankondiging van 29 augustus 2007, maakt TMG (Telegraaf Media Groep) bekend dat de heer Patrick Morley per 1 december a.s. zal toetreden als COO en lid van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur van TMG wordt vanaf die datum gevormd door drs. A.J. Swartjes (CEO) , drs. F. Th. J. Arp (CFO) en dhr. P. Morley, MSc (COO).

De afgelopen twee jaar fungeerde de heer ir. J.W.S. Eyssen bij TMG als COO a.i. Jan Willem Eyssen is gespecialiseerd in het, vanuit een statutaire positie op tijdelijke basis, realiseren van noodzakelijke veranderingen in organisaties. Hij creƫerde een breed draagvlak om vervolgens ingrijpende reorganisaties door te voeren in het kader van het operational excellencebeleid bij de drukkerij en bij het distributie-, ICT- en facilitair bedrijf van TMG. Daarnaast was Eyssen sparringpartner op strategisch niveau en leidde hij projecten op het gebied van informatietechnologie. Voor de behaalde resultaten is TMG hem zeer erkentelijk.

De heer Morley zal in eerste instantie nauw betrokken zijn bij de verdere vormgeving van Telegraaf Media Nederland, waarin de Nederlandse print- en digitale activiteiten van TMG zijn ondergebracht. De heer Arp zal voorlopig ook de verantwoordelijkheid voor de drukkerij en het distributie-, ICT- en facilitaire bedrijf op zich nemen. Daarmee wordt het voortzetten en uitbouwen van het operational excellencebeleid gewaarborgd. Alles gericht op behoud en verdere groei van het succes van de onderneming.