Amsterdam,
22
december
2016
|
10:35
Europe/Amsterdam

Philip Alberdingk Thijm verlaat Keesing Media Group

 

 

 

 

 

 

De Raad van Bestuur van TMG en algemeen directeur Philip Alberdingk Thijm van Keesing Media Group (KMG) zijn in goed overleg overeengekomen dat Philip per 1 januari 2017 de organisatie zal verlaten. Philip is sinds juni 2014 algemeen directeur bij KMG en was eerder als algemeen directeur werkzaam bij de Sky Radio Group.

Naast geografische groei, waardoor Keesing van zeven naar in totaal twaalf landen actief is geworden, is Keesing gegroeid door de ontwikkeling van nieuwe product-markt combinaties. De sterke toename van het aantal titels in het kindersegment en het kleurboeken-segment voor volwassenen zijn hier succesvolle voorbeelden van. Philip realiseerde bij Keesing onder andere een deelname in een van de top drie spelers in de belangrijke Engelse puzzelmarkt.

Geert-Jan van der Snoek, CEO TMG: "De raad van Bestuur is Philip zeer erkentelijk voor zijn leiderschap en inzet bij de Keesing Media Group. Wij wensen hem veel succes met de voortzetting van zijn carrière.”

Over Keesing
Keesing Media Group is de grootste uitgeverij in Europa op het gebied van puzzeltijdschriften. Met een oplage van meer dan 100 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Keesing Media Group is onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG).

BewarenBewaren