Amsterdam,
19
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Reiskrant Reporter wint Travvies Award

Nog geen jaar na livegang is Reiskrant Reporter al bekroond met een Travvies award voor beste Nederlandstalige reiswebsite. In de categorie 'communities' is Reiskrant Reporter door zowel het publiek als de vakjury verkozen tot winnaar en eindigde zo vóór grote websites als Waarbenjij.nu en de ANWB community. De Travvies Awards, een initiatief van de website Stedentripper.com, zijn één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux.

Reiskrant Reporter logoReiskrant Reporter is een online platform van De Telegraaf en KLM, waarop reizigers zelf hun reiservaringen en tips kunnen delen. De website werd in juli 2012 gelanceerd en heeft inmiddels al veel mooie reports, praktische tips en foto's over meer dan 1.100 unieke bestemmingen in 150 landen.

Naast de hoofdprijs in de categorie 'communities', viel Reiskrant Reporter ook in de categorie 'fotowebsites' in de prijzen. Hier werd de tweede plaats gehaald. "Naast de winst in de categorie ‘Communities’ eindigt ReiskrantReporter.nl ook op het podium met de fraaie reisfoto’s van haar communityleden" aldus de vakjury. Ook grote broer Reiskrant.nl viel in de prijzen. Deze website, onderdeel van Telegraaf.nl, behaalde de derde plek in de categorie 'Portals & Nieuws'.