Amsterdam,
13
september
2012
|
09:13
Europe/Amsterdam

Relatieplanet genomineerd voor website van het jaar 2012

Datingwebsite Relatieplanet.nl is genomineerd voor datingwebsite van het jaar 2012. In 2009, 2010 en 2011 heeft de website de prijs van populairste datingwebsite in de wacht gesleept. Relatieplanet heeft deze overwinningen kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige, en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice en de meeste singles.

“Wij zijn vereerd met deze nominatie. Het team van Relatieplanet is enthousiast dat we wederom kans maken op deze mooie prijs. We zien het als een plezierige waardering voor onze inzet op onze klantenservice en de vernieuwingen die we als website blijven doormaken.” Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Relatieplanet onderscheid zich nog altijd van concurrenten met haar gratis klantenservice van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 00.30 uur. Dagelijks, van maandag tot en met zondag, staan medewerkers met enthousiasme voor members klaar voor het beantwoorden van vragen.

Relatieplanet biedt singles een gebruikservaring die ze tot de dag van vandaag omarmen. Bewijs zijn de maandelijks ruim 700.000 unieke bezoekers, die per bezoek ruim 10 minuten op de site zijn, en de nog altijd dagelijkse stroom aan succesverhalen en positieve reacties.

Naast haar datingwebsite biedt Relatieplanet meer, veel meer. De website organiseert meerdere malen per jaar een groots Singlesfeest. Hiernaast heeft de organisatie enige tijd gelegen haar eigen succesvolle reizenplatform relatieplanetreizen.nl gelanceerd. Een redactie onderhoud dagelijks een goedbezocht online magazine, datingweblog en facebook pagina met het laatste datingnieuws, tips en advies, columns, interviews, reviews en meer. Al deze diensten en producten maken van Relatieplanet een beleving.

Thomas Boonstoppel is (oud)members van Relatieplanet dankbaar: “Van oprichting tot nu heeft Relatieplanet inmiddels de vier miljoen inschrijvingen gepasseerd. Alle vroegere en huidige members hebben Relatieplanet gemaakt tot de website die het nu is. We zijn trots op de producten en diensten die we een grote hoeveelheid mensen kunnen bieden. We vinden het super dat we op deze wijze mensen kunnen samenbrengen voor een relatie, vriendschap of date. Succesvol of niet, we blijven niet stilstaan maar doorgaan. Ook komende maanden zullen we het onderste uit de kan halen en members verrassen met nieuwe functionaliteiten.”

De website van het jaar  verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Van 17 september tot en met 26 oktober kan het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites via www.websitevanhetjaar.nl.