Amsterdam,
13
maart
2012
|
16:05
Europe/Amsterdam

Relatieplanet herintroduceert geperfectioneerde dating applicaties

Relatieplanet heeft deze week haar vernieuwde iPhone en iPad applicaties voor het grote publiek beschikbaar gesteld.

De applicaties zijn vernieuwd en geoptimaliseerd voor gebruik door de nieuwste smartphones en tablets.

In 2010 introduceerde Relatieplanet haar eerste langverwachte Relatieplanet iPhone applicatie. Hiermee was Relatieplanet de eerste Nederlandstalige datingsite die een iPhone app lanceerde. “De applicaties van Relatieplanet zijn na de eerste introductie enkele duizenden malen gedownload. Aan de hand van de wensen van onze members hebben we afgelopen maanden onze applicaties verder geperfectioneerd”. Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.

Of je nu thuis op de bank zit, in de trein of op het werk, met de dating apps voor de iPhone en iPad heb je Relatieplanet overal en altijd binnen handbereik. Met de Relatieplanet apps kunnen members van de datingsite eenvoudig duizenden profielen van andere members bekijken, chatten, berichten verzenden en ontvangen en meer. De apps zijn gratis te downloaden via de App Store in iTunes.

Met de nieuwe applicaties blijft Relatieplanet innoveren en voorop lopen in de online datingwereld. Momenteel legt Relatieplanet de laatste hand aan de vernieuwde Android applicatie. Naar verwachting wordt deze binnen enkele weken als download aangeboden.