Amsterdam,
18
januari
2012
|
09:45
Europe/Amsterdam

Relatieplanet lanceert nieuw design

Online datingsite Relatieplanet heeft haar nieuwe design gelanceerd. Met deze ontwikkeling wil de datingwebsite haar positie als meest populairste datingsite onder Nederlandse singles behouden.

Nieuw design
Relatieplanet is op 3 oktober 2011 al overgegaan op een nog betere, veiligere en snellere omgeving. De omgeving maakt het mogelijk vernieuwingen door te voeren. Een nieuw fris design is hier één van. Dinsdag 27 december heeft Relatieplanet, na uitvoerig testen en verzamelen van feedback van een kleine groep members, haar nieuwe design aan alle members geïntroduceerd.
“Om de gebruikerservaring te vergroten zijn de kleuren opgefrist en is de navigatie van de website geoptimaliseerd voor gebruik van de nieuwste computers, mobiele telefoons en tablets. Binnenkort worden de members verrast met nog meer nieuwe mogelijkheden.” Aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.
Positief ontvangen door members
Het nieuwe design van Relatieplanet werd getest binnen een zogenaamde “beta-omgeving”. De beta-versie stelde Relatieplanet in staat om het nieuwe design binnen een groep van 30.000 members te testen om te kijken of deze voldoet aan de kwaliteitseisen van Relatieplanet en haar members. Op basis van de reacties en suggesties van 1500 members zijn de wijzigingen op relatieplanet.nl doorgevoerd.
Sinds de lancering hebben de members van Relatieplanet het nieuwe design positief ontvangen. Het nieuwe design oogt in tegenstelling tot de vorige vormgeving moderner en past hiermee beter bij deze tijd.
Website van het jaar
Relatieplanet is 10 november 2011 voor de derde keer uitgeroepen tot meest populaire datingsite van het jaar. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse ‘Website van het jaar verkiezing’. Relatieplanet heeft deze derde overwinning kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige, en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice en de meeste singles. Met het nieuwe design wil Relatieplanet het vertrouwde gevoel van kwaliteit en betrouwbaarheid behouden.