Amsterdam,
07
juni
2012
|
09:30
Europe/Amsterdam

Relatieplanet lanceert singlereizen website

Relatieplanet heeft in samenwerking met KRAS.NL haar diensten uitgebreid. Datingwebsite Relatieplanet.nl verkoopt vanaf heden vakanties gericht op singles via de nieuwe website Relatieplanetsinglereizen.nl.

Relatieplanet brengt al meer dan 10 jaar singles bij elkaar, in de online wereld, tijdens singlesfeesten in Hoofddorp en nu ook buiten de landsgrenzen. “Als datingwebsite willen wij onze members zoveel mogelijke ontmoetingsmogelijkheden aanbieden.”, aldus manager Thomas Boonstoppel.

Of singles nu op zoek zijn naar de liefde van hun leven, nieuwe vrienden of een gezellig reisavontuur met gelijkgestemden, een vakantie geboekt via Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles alle ingrediënten voor een geslaagde singlevakantie.

Hij vervolgt: "Deze reizensite is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie gaat. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken, zoals bijvoorbeeld Blue Cruises en All Inclusive vakanties in Turkije."

Door het lanceren van een singlereizen platform voldoet Relatieplanet aan de vraag van members om singlereizen te organiseren. Relatieplanetsinglereizen.nl biedt singles dan ook een gevarieerd en uitgebreid aanbod van vakanties voor singles. Van wandelvakanties tot zonvakanties, van dicht bij huis tot een verre vliegreis en van korte tot lange duur. KRAS.NL heeft decennialang ervaring met het samenstellen van vakanties en het inspelen op vakantiebehoeften van reizigers. Een samenwerking tussen Relatieplanet en KRAS.NL is dan ook een perfecte match.