Amsterdam,
11
november
2011
|
11:49
Europe/Amsterdam

Relatieplanet populairste dating website van Nederland

Online datingsite Relatieplanet is donderdag 10 november uitgeroepen tot meest populaire datingsite van het jaar 2011. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse ‘Website van het jaar verkiezing’ in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

De populaire datingsite, die zich uitsluitend richt op Nederland en de Nederlandstalige zuiderburen, heeft deze verkiezing voor de derde keer op rij gewonnen.
Relatieplanet heeft deze derde overwinning kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige, en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice en de meeste singles. "In tegenstelling tot onze concurrenten hebben wij bijvoorbeeld al jaren zeven dagen per week van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht een helpdesk klaar staan voor onze members. Tevens heeft Tros Radar ons verkozen tot de beste betaalde datingsite van Nederland. Het is daarom niet vreemd dat Relatieplanet voor de derde keer op rij tot populairste dating website van Nederland is verkozen" aldus Thomas Boonstoppel, Operationeel Manager Relatieplanet.
Actieve datingcommunity
Elke moment van de dag zijn er duizenden actieve singles online op Relatieplanet. Door het jaar heen zijn er maandelijks gemiddeld 300.000 tot 600.000 singles actief aan het flirten en daten. Dat Relatieplanet een zeer actieve datingcommunity is blijkt ook uit de singlesfeesten die Relatieplanet acht keer per jaar organiseert voor meer dan 2000 singles per feest. De volgende editie staat gepland voor zaterdag 19 november aanstaande met o.a. Charly Luske van The Voice of Holland en Boston Tea Party.