Amsterdam,
03
juli
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Relatieplanet stevent af op wereldrecord speeddaten

Tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse waagt datingsite Relatieplanet een poging om een nieuw wereldrecord speeddaten voor singles te vestigen. Op basis van de aanmeldingen lijkt het record binnen handbereik te liggen. Het huidige wereldrecord dat dateert uit 2014, is op basis van de kaartjes die tot nu toe verkocht zijn al overtroffen. 

In samenwerking met de Stichting Nijmeegse Vierdaagsefeesten organiseert Relatieplanet op 18 juli vanaf 13 uur in het centrum van Nijmegen het grootste speeddate evenement van de wereld. Alle singles van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen aan het Wereldrecord speeddaten, ongeacht seksuele geaardheid. Singles die geïnteresseerd zijn in deelname aan het wereldrecord speeddaten moeten snel zijn. Er is plaats voor zo’n 900 singles en een kaartje kost € 5. Er zijn nu al meer dan 700 kaarten verkocht.

Het huidige record
Het huidige record voor het grootste speeddate evenement staat op naam van een Canadees speeddating bureau: Calgary Speed Dating. Het wereldrecord werd gevestigd op 14 februari 2014 en in totaal deden er 651 deelnemers mee. Om het huidige wereldrecord speeddaten te verbreken moet het aantal deelnemers van het huidige record met 10% overtroffen worden en iedere deelnemer moet minimaal 20 singles ontmoeten.

Relatieplanet
Relatieplanet is al bijna 15 jaar de populairste datingsite van Nederland en de grootste in het organiseren van speeddates. Naast speeddates organiseert de datingsite feesten, wijnproeverijen, wandelingen i.s.m. Staatsbosbeheer, borrels en nog veel meer leuke ontmoetingsactiviteiten voor singles.