Amsterdam,
15
november
2012
|
09:13
Europe/Amsterdam

Relatieplanet voor vierde keer op rij datingwebsite van het jaar

Datingwebsite Relatieplanet.nl is afgelopen avond uitgeroepen tot zowel beste als populairste datingwebsite van het jaar. In 2009, 2010 en 2011 heeft de website al eerder de prijs van populairste datingwebsite in de wacht gesleept. Relatieplanet heeft deze overwinningen kunnen bereiken door zich vanaf de oprichting te onderscheiden als een nuchtere, veilige en toegankelijke datingwebsite met de beste klantenservice en de meeste singles.

“We bedanken iedereen voor het uitbrengen van hun stem voor datingwebsite van het jaar 2012. We vinden het fantastisch dat zoveel singles voor onze website hebben gekozen. Het is een enorme waardering voor de inzet van alle medewerkers binnen onze organisatie.” Aldus Thomas Boonstoppel, Manager Relatieplanet.

Groot door mond-tot-mond reclame

Relatieplanet bestaat dit jaar 10 jaar. De prijs geeft de organisatie de ultieme bevestiging dat ze een goede koers varen. Andere datingwebsites dan Relatieplanet besteden enorme budgetten aan marketingcampagnes en profileren zichzelf als de grootste datingwebsite. Onze focus ligt voornamelijk op het bieden van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website. Relatieplanet is door het bewezen succes, de stroom aan succesverhalen, met mond-tot-mond reclame nog altijd de grootste en meest aanbevolen datingwebsite.

De populaire datingwebsite onderscheid zich nog altijd van concurrenten met haar gratis klantenservice van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 00.30 uur. Een team van enthousiaste medewerkers staat zeven dagen per week klaar voor haar members voor het vlot beantwoorden van vragen. Hiernaast worden nieuwe inschrijvingen, profielen en foto’s zowel door het systeem alsmede door medewerkers de hele dag op nep profielen en mogelijke oplichters gecontroleerd. Hierdoor biedt Relatieplanet een plezierige en veilige online date omgeving.

Relatieplanet biedt singles een gebruikservaring die ze tot de dag van vandaag omarmen. Bewijs zijn de maandelijks ruim 700.000 tot 900.000 unieke bezoekers, die per bezoek ruim 12 minuten op de site aanwezig zijn. Sinds de oprichting van de website zijn het aantal inschrijvingen de 4.5 miljoen ruimschoots gepasseerd.

Meer dan alleen een online datingwebsite

Relatieplanet biedt meer dan alleen een online datingwebsite. De website organiseert meerdere malen per jaar een groots Singlesfeest, heeft haar eigen succesvolle reizenplatform relatieplanetreizen.nl en heeft als derde offline activiteit de eerste stappen in de wereld van speeddating gezet. De redactie onderhoud dagelijks een goedbezocht online magazine, datingweblog en facebook pagina met het laatste datingnieuws, tips en advies, columns, interviews, reviews en meer. Voor extra vragen kunnen members terecht bij de datingcoach. Al deze diensten en producten maken van Relatieplanet een beleving. De organisatie ontvangt dagelijks positieve reacties en bedankjes.

Meegroeien met wensen en behoeften

Thomas Boonstoppel licht toe: “Het bieden van kwaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid voor onze members staan bij ons voorop! Aan de hand van enquêtes en het luisteren naar feedback van onze members worden reacties en suggesties gebundeld. Met deze informatie houden wij onszelf scherp en worden onze producten en diensten non-stop door onze ontwikkelaars en klantenservice medewerkers geoptimaliseerd. Zo is afgelopen tijd de vormgeving gemoderniseerd en is de navigatie geoptimaliseerd. Wij blijven nu en in de toekomst meegroeien met de wensen en behoeftes van members van alle leeftijden, achtergronden en geaardheden”.

De website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Van 17 september tot en met 26 oktober kon het Nederlandse publiek zijn stem uitbrengen op zijn favoriete websites via www.websitevanhetjaar.nl. In deze periode werden bijna 700.000 stemmen uitgebracht.