Amsterdam,
26
mei
2008
|
12:09
Europe/Amsterdam

Relatieplanet.nl lanceert single reizen site

In samenwerking met vakantieBoulevard heeft datingsite Relatieplanet.nl een nieuwe website gelanceerd. Op singlereizenBoulevard.nl vind de bezoeker een uitgebreid aanbod van vakantieaanbiedingen voor singles en eenoudergezinnen.

De site bevat het actuele en uitgebreide aanbod van diverse grote spelers op het gebied van single reizen. Het gespecialiseerde aanbod bevat cruises, verre reizen, zonvakanties, all inclusive vakanties maar ook busreizen. Op singlereizenBoulevard.nl vind de bezoeker de vakantie die hij/zij zoekt. Er staan o.a. aanbiedingen van One2gether travel, Villa Vibes en No Sun. De komende maanden zal de site verder worden uitgebreid met het aanbod van nog meer aanbieders.Relatieplanet.nl. Hij vervolgt: "vakantieBoulevard doet dit overigens al geruime tijd op het gebied van vakanties voor andere doelgroepen, en heeft een groot netwerk binnen de reiswereld. Door de twee netwerken aan elkaar te koppelen ontstaat er een mooie plaats van vraag en aanbod op het gebied van singlereizen."
"Als grootste datingsite van Nederland krijgen we vaak de vraag of we geen single reizen kunnen organiseren. Het organiseren van reizen ligt buiten onze scope, maar het aanbod van de diverse partijen online inzichtelijk maken kunnen we natuurlijk wel," aldus Tjeerd Korenstra van