Amsterdam,
25
april
2013
|
09:38
Europe/Amsterdam

Rens de Jong presenteert de Mobile Media & Marketing Awards 2013

Nog 2 weken om cases in te sturen

Over 2 weken sluit de inschrijving van de Mobile Media en Marketing Awards 2013. Het aantal inschrijvingen tot nu toe is weer aanzienlijk hoger dan vorig jaar en ligt daarmee in lijn met het groeiende gebruik van mobiel als digitaal interactie platform.

De MMMA presenteert Rens de Jong als host van de MMMA 2013 Awardshow. Tijdens de uitreiking verzorgt De Jong interviews met de genomineerde bureaus en juryleden waardoor de aanwezigen een goed beeld krijgen van de beste Nederlandse mobiele cases van dit moment.

Over Rens de Jong

Rens de Jong is journalist, bedenker en presentator van verschillende programma’s zoals BNR Duurzaam, de Grote BNR Klantenshow en BNR Leiderschap. Door zijn jarenlange ervaring bij het financieel-economische radiostation BNR Nieuwsradio voelt Rens zich thuis in onderwerpen zoals leiderschap, ondernemerschap, duurzaamheid en technologie. Daarnaast schrijft hij columns over het bedrijfsleven, politiek, reclame en media.

De Awardshow

Ook dit jaar vindt de uitreiking van de awards plaats tijdens Mobile Convention Amsterdam in de Beurs van Berlage. Toegang tot de MMMA uitreiking op donderdag 23 mei 2013 is gratis maar u moet zich wel voor het evenement aanmelden.

De Awards

Er zijn in totaal 4 categorieën waarvoor cases kunnen worden ingediend:

  • Mobile Company Of The Year
  • Best Mobile Consumer Platform
  • Best Mobile Business Platform
  • Best Mobile Advertising Campaign

Alle cases worden beoordeeld door een deskundige jury aan de hand van een aantal strenge criteria zoals originaliteit van het concept, user-interface design, functionaliteit, relevantie en behaalde resultaten in relatie tot het budget. De vakjury selecteert uit alle inzendingen binnen een categorie maximaal 5 nominaties. Uit deze nominaties kiest de MMMA hoofdjury de uiteindelijke winnaars van MMMA 2013. De nominaties worden in de week van 13 mei 2013 bekend gemaakt.

Deadline voor de inzendingen is donderdag 9 mei 2013, via www.MMMA.nl
Kosten voor deelname aan de MMMA zijn €100 , - exclusief BTW per case.

Voor meer informatie: www.MMMA.nl