Amsterdam,
19
mei
2016
|
10:00
Europe/Amsterdam

Robert van Ginhoven benoemd als uitgever Privé bij TMG

Robert van Ginhoven (40) is met ingang van 1 juni 2016 benoemd tot uitgever Privé bij Telegraaf Media Groep. Van Ginhoven is afkomstig van ZPRESS Young, waar hij als uitgeefdirecteur en lid van het MT werkzaam was. Telegraaf Landelijke Media geeft met deze benoeming invulling aan haar strategie om de hoofdmerken te versterken en hen meer ruimte te bieden om zich te ontwikkelen.

 

In zijn rol als uitgeefdirecteur was Van Ginhoven bij ZPRESS Young verantwoordelijk voor product & business development van titels en line extensions; de aansturing van de brandteams; en voor het ontwikkelen en realiseren van de visie en strategie. ZPRESS Young geeft onder andere Hitkrant, GIRLZ, CosmoGirl!, GOAL!, STOER en MEIDENmagazine uit. Als uitgever Privé gaat Van Ginhoven zich focussen op het realiseren van de strategische merkplannen voor hoofdmerk Privé. Human interest en entertainment rondom bekende persoonlijkheden blijven hierbij centrale thema’s.

Harry de Wit, algemeen directeur Landelijke Media TMG: “Met Robert van Ginhoven krijgen we een ervaren en gepassioneerd uitgever aan boord met ruime ervaring in het uitbouwen van merken. Hij is voor ons de juiste man om het merk Privé te verbreden en te verdiepen.”

Robert van Ginhoven: “Er liggen enorme kansen voor het merk Privé om zich in brede zin te ontwikkelen. Ik zie er naar uit om met het team aan de slag te gaan om die kansen te verzilveren.”