Amsterdam,
21
augustus
2015
|
11:00
Europe/Amsterdam

RTL Autovisie is terug met Rob Kamphues

Vrijdagavond 21 augustus begint het tweede seizoen van ‘RTL Autovisie’. Presentator Rob Kamphues en co-host Werner Budding gaan aan tafel met gasten die één ding gemeen hebben; hun enorme passie voor auto’s. Maarten van Rossem zal net als in de eerste reeks, op zijn eigen wijze auto’s testen in de rubriek ‘Van Rossem Rijdt’. Autovisie Magazine levert wekelijks het laatste autonieuws en Werner Budding brengt iedere aflevering twee spraakmakende reportages. Tot slot gaan tafelgasten en kijkers (online) met ‘RTL Autovisie’ op zoek naar en in discussie over wat nu de ‘mooiste auto ooit’ is.

In de eerste aflevering op 21 augustus zijn oud Formule 1-coureur Christijan Albers en Olympisch schaatskampioen Koen Verweij te gast. Koen speelt een rol in een van de twee bijzondere reportages. Exclusief voor ‘RTL Autovisie’ heeft hij zijn schaatsen onder gebonden en racet hij op een indoor schaatsbaan tegen een Audi S 1 Quattro. De vraag is: wie is er sneller op glad ijs, Mens of machine?

Verder is er een item over de überluxe nieuwe Bentley Mulsanne Speed en valt Maarten van Rossem meteen met zijn neus in de boter want hij mag zijn mening geven over dé auto waarin hij altijd al heeft willen rijden: de Renault Twizy.

Dit seizoen zal bestaan uit een dubbel aantal afleveringen, namelijk zestien. RTL Autovisie is elke vrijdagavond om 22.00 uur te zien bij RTL 7 en wordt op maandagavond herhaald om 23.00 uur.

Foto: Roland J. Reinders 

Over Autovisie
Autovisie is een Nederlandse autotitel die sinds 1956 een toonaangevende positie op de markt inneemt. Autovisie is onafhankelijk en objectief en belicht de automarkt in de volle breedte, maar focust zich op de autoliefhebber. Autovisie publiceert op vrijdag in de krant De Telegraaf en op zaterdag in de Weekeinde-bijlage. Op Autovisie.nl brengt Autovisie het laatste nieuws en spectaculaire video’s, met daarnaast het testarchief. Autovisie is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG).