Amsterdam,
16
maart
2011
|
10:10
Europe/Amsterdam

SBS en De Telegraaf starten samen afvalplatform

Met het voorjaar in aantocht is afvallen bij veel Nederlanders weer top-of-mind. Vanaf vandaag verschijnt iedere woensdag de pagina ‘Slank met Dr. Frank’ in de krant. De pagina is verbonden aan het succesvolle SBS6-programma ‘De Afvallers XXL’.
Vanaf vandaag verschijnt 13 weken lang een afslank-Umfeld in de krant. Wekelijks zal de afslankexpert Dr. Frank van Berkum, 72 deelnemers in hun afvalrace begeleiden. De boeken van Dr. Frank zijn stuk voor stuk bestsellers gebleken. De ervaringen van de deelnemers, aangevuld met relevante tips van Dr. Frank en andere experts vormen de pijlers onder de wekelijkse pagina Slank met Dr. Frank. Naast aandacht in de grootste krant van Nederland en het TV-programma op SBS6, vormt een online platform de derde pijler onder de afslankformule. Op

www.afvallenmetnederland.nl kan het Nederlandse publiek een profiel aanmaken. Op basis hiervan ontvangen de deelnemers op regelmatige basis afslanktips per e-mail en kan men elkaar op het forum tips geven en steun bieden op moeilijke momenten. Tot slot biedt www.afvallenmetnederland.nl continu het allerlaatste nieuws over de 72 deelnemers aan ‘De Afvallers XXL’.