Amsterdam,
26
november
2009
|
12:05
Europe/Amsterdam

Scholieren.tv en Yourfuture.tv vernieuwd

Info Pinnacle, specialist op het gebied van films op internet over werkgevers, opleidingen en beroepen, introduceert vandaag twee geheel vernieuwde internet video portals www.scholieren.tv en www.yourfuture.tv.
Naast een nieuw, geactualiseerd design, bieden beide portals onder meer uitgebreide zoekfunctionaliteit, mogelijkheid tot embedden van films op social network sites en een bijzonder grote catalogus aan clips die in hoge kwaliteit worden aangeboden. Met meer dan 750 films over beroepen en opleidingen en meer dan 500 films over werkgevers beschikt Info Pinnacle over de meest complete en actuele online video catalogus.

Walter Hueber, algemeen directeur, over het nieuwe platform: "Het belang van goede voorlichting aan werkzoekenden en schoolverlaters is sinds de oprichting van Info Pinnacle in 2001 nooit groter geweest. We zijn dan ook blij om juist nu een online ervaring te kunnen bieden die uniek is voor wat betreft inhoud en functionaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat we met onze films een blijvende bijdrage kunnen leveren aan de aansluiting op arbeidsmarkt en vervolgstudie. We zullen onze expertise als filmmakers op internet, blijven inzetten om innovatieve producties en audiovisuele oplossingen te bieden die inspelen op een visueel ingestelde doelgroep."

Het platform is ontwikkeld in samenwerking met Evident Interactive in Utrecht. Bij de ontwikkeling is gebruik gemaakt van ASP.Net 3.5 (C#) en MSSQL 2005 architectuur. De websites www.scholieren.tv en www.yourfuture.tv zijn beide single page Flash websites wat voor de bezoeker een naadloze gebruikerservaring oplevert. Het nieuwe platform stelt Info Pinnacle in staat om individuele clips, spelers met meerdere clips en complete minisite widgets uit te leveren in elke gewenste vorm en met elke gewenste inhoud. Dit alles vanaf een enkel technisch platform van waaruit hosting, streaming en statistiek kan worden overzien voor zowel klanten als partners die de films willen vertonen binnen hun eigen website.