Amsterdam,
08
juni
2012
|
09:00
Europe/Amsterdam

Silvio de Groot wordt directeur van Dichtbij

Op 1 juli a.s. zal Silvio de Groot starten als adjunct directeur bij Dichtbij. Per 1 januari zal hij het roer volledig overnemen en Jelle Hoffenaar opvolgen als algemeen directeur.

Tot 1 januari zal hij in samenwerking met de huidige directie werken aan de groeiplannen van de organisatie. Daarbij zal zijn focus liggen op het verder doorontwikkelen van Dichtbij.nl tot hét lokale online nieuwsplatform van Nederland.

Silvio heeft een brede ervaring in zowel print- als online media. Hij werkte hiervoor bij Metro waar hij naast directeur van Metro Nederland, tevens Executive Vice President is geweest van Metro Internationaal. Eerder was hij o.a. managing director bij ad pepper media (online mediabureau) en Lycos (internet zoekmachine).

"Met Silvio halen we iemand met de juiste ervaring in huis die ons hard groeiende bedrijf in samenwerking met de andere onderdelen van het TMG concern in de volgende fase kan door ontwikkelen." aldus Jelle Hoffenaar, oprichter en algemeen directeur van Dichtbij. Het is zeer plezierig dat hij al een half jaar voor de officiële overdracht bij ons aan de slag gaat”

Bovenstaande betreft een voorgenomen besluit en is derhalve onder voorbehoud van goedkeuring van de Groepsondernemingsraad (GOR) van Telegraaf Media Nederland.