Groningen,
01
februari
2016
|
08:30
Europe/Amsterdam

Singlesfeest van Relatieplanet weer terug bij Claus in Hoofddorp

Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Op deze dag vieren we de liefde en doet Cupido extra zijn best om die pijltjes raak te schieten. Schiet hij dit jaar ook weer raak tijdens het Valentijnsfeest van Relatieplanet in Claus? Het laatste Singlesfeest in Claus is ruim tien maanden geleden, hoogste tijd om single Nederland weer bij elkaar te brengen tijdens de nacht van de liefde! Zaterdagavond 13 februari is de avond om andere leuke singles te ontmoeten op het grootste Singlesfeest van NL in Claus. Naast één van de beste coverbands van Nederland Grooveline, zorgen een salsa DJ en Hollandse zanger voor leuke optredens. Bovendien kunnen bezoekers gratis cosmic bowlen, speed- en slowdaten.

De Singlesfeesten van Relatieplanet.nl zijn al ruim tien jaar een begrip in Nederland. Sinds 2005 organiseert de bekende dating community speciale feesten voor singles o.a. in Claus te Hoofddorp. Met succes, want vanaf het eerste feest zijn de kaarten steevast uitverkocht.

Speed- of slowdaten?
Bezoekers kunnen tijdens het feest gratis deelnemen aan het vaste onderdeel speeddaten. In een uur tijd leer je een tiental single leeftijdsgenoten kennen. Of kies voor de slowdate wijnproeverij: ontmoet singles onder het genot van een aantal heerlijke wijnen (vooraf aanmelden, want vol = vol).

Diner of overnachten
Bezoekers van het Singlesfeest kunnen voorafgaand aan het feest dineren in BARRACA Rodizio Grill & Bar, waarbij men op vertoon van het entreebewijs de eerste cocktail van het huis krijgt. Na het feest biedt het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel gasten de mogelijkheid om te overnachten.

Van 22.00 uur tot 03.00 uur zijn de deuren van Claus geopend. Kaarten kosten € 15,- in de voorverkoop en € 17,50 aan de deur (indien voorradig). De voorverkoopkaarten zijn online te bestellen via www.relatieplanetsinglesfeest.nl. Zie www.claus.nl voor meer informatie.