Amsterdam,
29
april
2015
|
10:30
Europe/Amsterdam

Speurders.nl en War Child lanceren online goede doelen veiling

Items en ervaringen van BN'ers geveild

Met Youp van ‘t Hek naar Ajax? Een ballonvaart maken met Erben Wennemars? Of maak je liever persoonlijk kennis met Marco Borsato na een Symphonica in Rosso concert? Deze ervaringen en nog heel veel meer veilt Speurders.nl in samenwerking met War Child vanaf woensdag 29 april op www.warchildveiling.nl. De opbrengst van de veiling gaat naar het werk van War Child. Meer dan 200 miljoen kinderen leven wereldwijd in gebieden met een gewapend conflict. Daarom is er nú hulp nodig.

Bekende Nederlanders bieden die hulp. Naast bovengenoemde werken onder andere Jochem Myjer, Nick & Simon, Typhoon, Paul Groot, K3, Ronald Giphart, Mattie & Wietze (Q-Music), Kadir van Lohuizen, Anita Meyer, Tony Neef en Laura van Kaam belangeloos mee.

Op de speciale veilingwebsite die door Speurders.nl is gebouwd stellen de BN’ers tientallen items en ervaringen beschikbaar die geveild gaan worden. Van woensdag 29 april tot dinsdag 12 mei is het voor iedereen mogelijk om te bieden op de ervaringen en items.

Met de opbrengst van de veilingstukken biedt War Child oorlogskinderen in elf landen, waaronder Libanon, D.R. Congo en Colombia, een veilige plek. War Child helpt kinderen die worstelen met de gevolgen van oorlog om hun ervaringen te verwerken en een stabiel bestaan op te bouwen. War Child biedt een combinatie van psychosociale hulp, scholing en bescherming.

De veiling via www.warchildveiling.nl is geopend van woensdag 29 april 06.00 uur tot dinsdag 12 mei 20.00 uur.