Amsterdam,
20
mei
2008
|
11:38
Europe/Amsterdam

Speurders.nl introduceert de Speurders Spotter

Met de lancering van de ”Speurders Spotter” is het niet meer noodzakelijk om zelf actief advertenties te doorzoeken. Met deze handige zoekassistent is het een kwestie van achterover leunen en wachten tot de gewenste advertenties op het beeldscherm verschijnen.
De “Speurders Spotter” is een erg handig middel om zoekopdrachten op te geven en live te volgen. Elke keer als er een nieuwe advertentie wordt geplaatst op Speurders.nl, die voldoet aan de opgegeven zoekopdracht, verschijnt er een melding op de computer, waardoor er nooit meer een advertentie kan worden gemist.

“Ons primaire doel is uiteraard om vraag en aanbod zo snel mogelijk bij elkaar te brengen. De “Speurders Spotter” is een van onze hulpmiddelen die onze gebruikers in staat stelt om snel te kunnen handelen. Het is niet zo dat alleen de zoekende partij op zijn wenken wordt bediend. Voor de verkoper is het ook een extra mogelijkheid om onder de aandacht te komen van daadwerkelijk geïnteresseerden”, aldus Leon Kramer van Speurders.nl De “Speurders Spotter” is heel eenvoudig in gebruik en is gratis te downloaden via Speurders.nl.