Amsterdam,
14
december
2012
|
10:59
Europe/Amsterdam

Speurders.nl lanceert aanbiedingen site

Speurders.nl introduceert aanbiedingen.speurders.nl. Met deze website wil de vraag- en aanbodsite inspelen op de grote behoefte aan aanbiedingen op haar platform. Er zullen vele soorten aanbiedingen langskomen zoals elektronica, reizen en sieraden.

Klantonderzoek voorspelt groot succes

In Nederland zijn er al verschillende aanbiedingen sites. Speurders.nl gaat voor deze aanbiedingensite de samenwerking aan met Groupdeal. Deze aanbiedingensite van TMG laat nog steeds een grote groei zien en heeft een sterk aanbod van bijzondere koopjes. In combinatie met het bereik en de doelgroep van Speurders.nl ontstaat een perfecte match.

Speurders.nl is met 3 miljoen maandelijkse unieke bezoekers een van de grootste sites van Nederland. Het leeuwendeel van deze bezoekers zijn koopjesjagers die op zoek zijn naar inspiratie en koopjes. Klantonderzoek leert dat er veel behoefte aan inspiratie en kortingen op nieuwe producten.

Speurders.nl biedt met dit platform een aantrekkelijk extra aanbod aan haar bestaande bezoekers. Productmanager Axel Kenninck: "De eerste resultaten uit het onderzoek zijn veelbelovend. We verwachten dan ook dat Speurders.nl met haar bereik snel een sterke groei kan behalen."