Amsterdam,
03
september
2009
|
13:14
Europe/Amsterdam

Speurders.nl viert vijfjarig jubileum.

Speurders.nl bestaat vrijdag 4 september precies vijf jaar. Met iedere maand ruim een miljoen nieuwe advertenties en 2,5 miljoen unieke bezoekers behoort de website tot de allergrootste online winkelstraten van Nederland.

Om deze verjaardag te vieren organiseert Speurders.nl op woensdag 16 september in Amsterdam een speciale paneldiscussie, met als stelling ‘Winkelen wordt overbodig’. Er zijn vandaag de dag nauwelijks nog producten en diensten denkbaar die niet via internet kunnen worden besteld. Betekent dat de nekslag voor winkelstraten en shoppingmalls?

Diverse retailspecialisten, onder wie de directeuren van Hema en de Thuiswinkelorganisatie, geven deze middag hun kijk op de toekomst van winkelstraten. Op internet en in de stad. Op dezelfde dag presenteert Speurders.nl de resultaten van een onafhankelijk onderzoek naar het winkelgedrag van Nederlanders. Geloven zij dat internet de rol van reguliere winkels gaat overnemen?

Jubileumboekje
‘Winkelen wordt overbodig’ is ook de titel van het jubileumboekje, dat speciaal ter ere van het 5-jarig bestaan van Speurders.nl wordt uitgegeven. Hierin is plek ingeruimd voor mooie foto’s, leuke artikelen en de winnaars van de Koninginnedagactie. Bovendien wordt teruggeblikt op de jonge, maar innovatieve historie van Speurders.nl, komen handelexperts aan het woord en wordt de ambitie voor de komende jaren uit de doeken gedaan.

"Speurders.nl wordt de internetwinkelstraat van Nederland", zegt Leon Kramer, Business Manager van Speurders.nl. Een plek waar de tweedehands markt, de markt voor nieuwe producten, de vergelijkingsmarkt en de dienstenmarkt bij elkaar komen."