Amsterdam,
06
juli
2009
|
10:40
Europe/Amsterdam

Sp!ts bij Qbuzz

Sp!ts heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Qbuzz. Met de distributie in alle bussen van Qbuzz in Friesland vergroot Sp!ts haar bereik.

"Wij doen wat onze klanten willen: verhoging van de kwaliteit op het gebied van betrouwbaarheid van de dienstverlening, dynamische reisinformatie, frequentie en comfort. Wij gaan allianties aan met partijen die een belangrijke rol spelen in de ketenreis van onze klanten zodat we de kwaliteit kunnen leveren die klanten van ons verwachten. Onze overeenkomst met Sp!ts past volledig in dat plaatje. Sp!ts maakt het reizen met Qbuzz nog leuker", aldus Gerard van Tamelen, vestigingsmanager van Qbuzz.

Bart Mouter, manager consumer marketing & channel development van Sp!ts: "Wij zien dat buiten de Randstad met name het busvervoer een grote rol speelt in de verbinding tussen huis en werk of studie. De verspreiding van Sp!ts binnen het Qbuzz-netwerk leidt direct tot een verbetering van ons bereik buiten De Randstad. Door de inzet van displays in de bussen, het aantal kranten afgestemd op de reizigersaantallen en de juiste betrokkenheid van de chauffeurs zal de distributie op zeer efficiënte wijze worden ingevuld."