Amsterdam,
13
februari
2012
|
11:41
Europe/Amsterdam

Sp!ts en Sky Radio exclusieve mediapartners van concert Madonna

Voor het eerst in vier jaar komt Madonna weer naar Nederland! Op zaterdag 7 juli 2012 geeft de Queen of Pop een spectaculair uitverkocht concert in de nieuwe muziek en entertainmenttempel van Amsterdam; Ziggo Dome.
Sp!ts en Sky Radio zijn de exclusieve mediapartners van dit concert en geven de felbegeerde laatste concertkaarten weg. “Entertainment is één van de belangrijke pijlers van Sp!ts en we zijn er dan ook trots op dat we mediapartner zijn van de Queen of Pop, Madonna. Naast de kaarten die we gaan verloten zullen we ook redactioneel aandacht besteden aan haar concert,”aldus Cees Polman, Uitgever Sp!ts.
Vanaf vandaag tot en met vrijdag 17 februari maakt men bij Sp!ts kans op kaarten voor het uitverkochte concert op 7 juli. Het enige dat zij hiervoor moeten doen is de Madonna dagcode uit de krant te noteren, deze dagcode op

spitsnieuws.nl/madonna in te voeren en te duimen. Ook maken de luisteraars van Sky Radio kans op de gewilde kaarten. Na het horen van een hit van Madonna op Sky Radio kunnen luisteraars MADONNA sms’en naar 4422 om kans te maken op tickets.