Amsterdam,
18
juli
2012
|
09:18
Europe/Amsterdam

Sp!ts haalt de Olympische Spelen naar Nederland

Miljoenen sportliefhebbers van over de hele wereld zullen vrijdag 27 juli a.s. getuige zijn van de opening van de dertigste Olympische Spelen. Londen is gastheer van duizenden internationale topsporters, die onder de noemer ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ maar één doel voor ogen hebben: Olympisch goud. Sp!ts brengt als enige gratis dagblad in Nederland het laatste nieuws over en uit Londen.

Met een dagelijkse Olympische bijlage zal Sp!ts de thuisblijvers op de hoogte houden van het wel en wee van de Nederlandse delegatie van 175 atleten, die in Londen uitkomen in 21 verschillende sporten.

De sportredactie van Sp!ts is The Road To London al enige weken geleden ingeslagen, maar in de laatste twee weken voor de openingsceremonie intensiveert de sportredactie de aandacht voor Olympisch nieuws. Achtergrondartikelen met de Nederlandse Olympiërs over hun route naar Londen, hun verwachtingen, kansen en drijfveren.

Tijdens de Olympische Spelen is Sp!ts in Londen aanwezig om te zorgen dat de lezers thuis niets hoeven te missen. Met dagelijkse verslaggeving, reportages, rubrieken, nieuwsberichten en foto’s  brengt Sp!ts de Olympische sfeer naar Nederland. Maar er is meer. Dankzij een unieke samenwerking tussen Sp!ts en HEINEKEN Nederland krijgt de Sp!tslezer elke dag een kijkje achter de schermen van het wereldberoemde Holland Heineken House via een dagelijkse pagina met een selectie van de beste artikelen van het huisbulletin The Daily Dutch van het Holland Heineken House.

Hoofdredacteur Jan-Jaap de Kloet van Sp!ts: “Londen is om de hoek, de Olympische Spelen zijn dichterbij dan ooit en toch zullen er nog genoeg mensen thuis blijven. Die mensen gaan we bedienen met mooie reportages, meeslepende achtergrondverhalen en fraaie foto’s, waarbij we het laatste nieuws en de prestaties van de Nederlandse sporters ruimschoots aandacht zullen geven. Sp!ts is het enige gratis dagblad dat tijdens de Olympische Spelen verschijnt, dus met Sp!ts hoeft u niets van het grootste sportevenement ter wereld te missen.”