Amsterdam,
27
februari
2012
|
12:10
Europe/Amsterdam

Sp!ts nu ook verkrijgbaar op NS stations

Telegraaf Media Nederland, uitgever van Sp!ts, heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met NS Stations B.V. voor het distribueren van de krant op NS stations.
Gratis dagbladen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlands openbaar vervoer. Dagelijks maken meer dan 1 miljoen forenzen gebruik van de NS stations. Daarmee is de NS voor Sp!ts een belangrijke partner in het bereiken van de ruim 1,5 miljoen dagelijkse lezers. Met deze overeenkomst wordt de distributie van Sp!ts nog verder uitgebreid op met name kleinere en middelgrote stations buiten de grote steden.
 
Cees Polman, uitgever van Sp!ts; “Door deze overeenkomst zijn we in staat nog meer lezers te bereiken en onze landelijke dekking te vergroten. Onze distributiestrategie concentreert zich grotendeels op het openbaar vervoer, omdat daar het aantal lezers per krant het grootst is. Op de stations binnen de overeenkomst zullen we met displays ook de hele vroege reiziger kunnen voorzien van hun dagelijkse portie nieuws en entertainment. Hiermee zal de reis nog aangenamer kunnen verlopen.”
 
De overeenkomst is per vandaag in werking getreden en binnen afzienbare tijd zullen de eerste displays met Sp!ts op de NS stations verschijnen.