Amsterdam,
24
november
2011
|
10:59
Europe/Amsterdam

Sp!ts start Xtreme Sports kanaal met RedBull.tv

Sp!ts en Red Bull zijn een exclusieve samenwerking aangegaan op het gebied van Xtreme Sports. 24 uur per dag, 7 dagen per week vertoont Spitsnieuws.nl unieke content van Red Bull tv.

Crashed Ice, Cliff Diving of Free Style Motorcross zijn maar enkele van de vele spectaculaire events die in 2012 live te zien zijn op Spitsnieuws.nl. Maar ook voor spraakmakende filmpjes over Sebastian Vettel, de wereldkampioen F1, en andere atleten uit de wereld van de Xtreme Sports moet je voortaan op Spitsnieuws.nl zijn.
Sp!ts besteedt al lange tijd veel aandacht aan Xtreme Sports in de krant. De huidige samenwerking met Red Bull resulteert in speciale sectiepagina op Spitsnieuws.nl met als hart exclusieve beelden en live verslaggeving.
Chef Sport Nol de Vries is zeer content met de exclusieve samenwerking: “Red Bull levert kwalitatief hoogstaande en sterke content door hun expertise van Xtreme Sports. Bovendien hebben we direct contact met de absolute top van de Xtreme Sportswereld en ingangen tot alle grote evenementen. De samenwerking maakt in onze ogen Sp!ts tot hofleverancier van het beste en spectaculairste sportnieuws uit de wereld van de Xtreme Sports.” In de nabije toekomst wil Sp!ts het Xtreme Sportskanaal verder uitbreiden met mooie content en goede partners.