Amsterdam,
25
september
2015
|
17:00
Europe/Amsterdam

Stella Ruisch verlaat De Telegraaf

Hierbij willen TMG en Stella Ruisch laten weten dat in goed overleg is besloten dat Stella Ruisch (57) per 24 september 2015 de krant gaat verlaten.

Stella heeft 39 jaar lang bij De Telegraaf gewerkt, waarvan bijna 15 jaar als adjunct-hoofdredacteur. In die periode heeft ze de tabloidspecial van de Woonkrant bedacht, die inmiddels 2 keer per jaar als glossy bij de krant verschijnt. Samen met Babette Wieringa had ze de redactionele verantwoordelijkheid voor het starten van magazine Vrouw. Daarnaast ontwikkelde ze thematische magazines als Luxe, Reizen, Man en Leefnu! Digitaal was ze redactioneel verantwoordelijk voor de start van Film&Uitgaan.nl en Telegraaf.nl/gezondheid. Bovendien bedacht ze campagnes als de Auto8daagse voor Autovisie. Afgelopen jaar heeft ze stappen gezet om de bijlage Reizen Varen Wonen op zaterdag uit te bouwen in de richting van Lifestyle. Die portefeuille wordt nu overgenomen door Babette Wieringa.

TMG is zeer erkentelijk voor de bijdrage van Stella Ruisch aan het concern."Ik vertrek met pijn in mijn hart maar ook in de wetenschap dat er nooit een goed moment is om De Telegraaf te verlaten. Ik blijf de krant op de voet volgen," aldus Stella Ruisch.