Amsterdam,
13
mei
2011
|
15:24
Europe/Amsterdam

Stemperiode VROUW Awards 2011 gestart

Donderdag 9 juni worden voor de derde keer de VROUW Awards uitgereikt. De vakjury heeft de genomineerden binnen de verschillende categorieën geselecteerd. Vanaf vandaag is het aan de lezeressen van VROUW en bezoekers van vrouw.nl om hun stem uit te brengen op www.vrouwawards.nl
De vakjury - bestaande uit experts uit de verschillende categorieën als Theo van Vugt en Ruud Wunderlich en BN’ers zoals  Mari van de Ven, Floortje Dessing en Mathijs Vrieze- heeft de genomineerden bepaald. Dat hebben zij gedaan aan de hand van de kernwaarden van VROUW: oorspronkelijk en informatief, toegankelijk en gespreksbepalend, emotioneel en positief, herkenbaar, betrokken en puur Hollands.  De VROUW Awards worden uitgereikt aan producten, winkelketens, welnessresorts etc. die het leven van vrouwen veraangenamen. Daphne Deckers, vaste columniste van VROUW, reikt ook dit jaar de prijzen uit. De derde editie van de VROUW Awards vindt dit jaar plaats op landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

Vorig jaar hebben meer dan 10.000 vrouwen hun stem uitgebracht. Zij bepalen wie de uiteindelijke winnaars worden van de felbegeerde VROUW Awards, in de verschillende categorieën. Een aantal bedrijven heeft prachtige prijzen beschikbaar gesteld voor de stemmers, de hoofdprijs is een gloednieuwe Ford Ka.

De stemperiode loopt tot 5 juni.