Amsterdam,
06
juni
2008
|
13:57
Europe/Amsterdam

Telegraaf maakt langste live webtv uitzending ooit

In opdracht van ABN AMRO Markets maken het Telegraaf Produktiehuis en DFT.nl vandaag 11 keer een live-uitzending voor webtv. Jort Kelder presenteert de uitzendingen die in het teken staan van de finale van De Slimste Belegger 2008.

Het beleggersspel heeft de 10 beste handelaren aangewezen. Zij strijden vandaag in de live-uitzendingen om de titel "De Slimste Belegger 2008". De finalisten nemen plaats in een boxring en worden nauwlettend in de gaten gehouden door Jort Kelder en Regilio Tuur. Dit alles vindt plaats in de studio op het Telegraaf-terrein. De live-uitzendingen zijn vanaf 8.50 uur te volgen op www.deslimstebelegger.nl. Op elk heel uur een uitzending van een kwartier, met het laatste nieuws en interviews vanaf de beursvloer.

Van begin mei tot gisteren streden ruim 20.000 deelnemers mee om de titel van het grootste beleggersspel van Europa. Door te beleggen in Turbo's van ABN AMRO profiteerden zij optimaal van koersbewegingen. Vandaag is de finale van het grootste beleggersspel van Nederland. Het einde is live te zien om 17.40 uur via www.deslimstebelegger.nl. De winnaar van het beleggersspel wint € 25.000 aan Euro Stoxx 50 Turbo long certificaten.

Deze unieke serie live webtv uitzendingen wordt gemaakt door Telegraaf Produktiehuis. Telegraaf Produktiehuis creërt, produceert en exploiteert web- en televisieproducties van en voor merken en iconen van Dagblad De Telegraaf.