Amsterdam,
09
maart
2012
|
16:46
Europe/Amsterdam

Telegraaf Media Nederland en Samsung samen in mobile content

Telegraaf Media Nederland nieuws direct op de startschermen van Samsung smartphones en tablets

Samsung’s mobiele MMM app is sinds kort uitgebreid met unieke content van Telegraaf Media Nederland. Hierdoor hebben nu al meer dan een half miljoen Samsung smartphone- en tabletgebruikers direct toegang tot het laatste nieuws en video’s van o.a. Telegraaf.nl, Dumpert, Vrouw, Autovisie en Privé. Via de instellingen van de app kan de content afgestemd worden op het geslacht van de gebruiker.

Samsung MMM (Movies, Music & Media) is een app en widget waarmee Samsung smartphone- en tabletgebruikers direct toegang hebben tot films, muziek en het laatste nieuws. De widget staat standaard in het startscherm van de gebruiker. De content van Telegraaf Media Nederland is daarmee direct zichtbaar in het beeldscherm.

“Telegraaf Media Nederland heeft een groot aantal mobiele sites en apps en nu staat onze content direct op het startscherm van de Samsung gebruikers.” vertelt Patrick Loppé, Manager Mobile bij Telegraaf Media Nederland. “Dat is een unieke positie waardoor onze spraakmakende content en aantrekkelijke acties goed tot zijn recht komen. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Samsung.”

“Samsung Benelux heeft met MMM een unieke mobiele propositie in de vorm van een exclusief content-warenhuis óp onze Galaxy smartphones en Galaxy Tabs, uniek voor de consument en voor adverteerders” aldus Dennis Kokkelink, Content Manager Telecom bij Samsung Electronics Benelux. “De komst van Telegraaf Media Nederland-content met een eigen ‘shop-in-shop’ binnen ons ‘warenhuis’ is een mooie versterking van onze MMM-formule.”

In de nabije toekomst wordt de samenwerking verder uitgebreid. Ook kunnen Samsung MMM-gebruikers binnenkort hun contentaanbod, zoals die van Telegraaf Media Nederland, zelf samenstellen.

Op een aantal Samsung devices zoals de Samsung Galaxy S II en de Samsung Galaxy Tab 10.1 is Samsung MMM voorgeïnstalleerd. Aan huidige MMM-gebruikers wordt vanuit de app een update aangeboden. Degenen die de app nog niet hebben, kunnen deze gratis downloaden in Samsung Apps.