Amsterdam,
21
december
2011
|
09:59
Europe/Amsterdam

Telegraaf Media Nederland grootste digitale uitgever

Telegraaf Media Nederland is de grootste digitale uitgever van Nederland volgens de laatste STIR bereikcijfers van november.

Telegraaf Media Nederland heeft een rijk portfolio aan websites, waaronder Telegraaf.nl, DFT.nl, Speurders.nl, Relatieplanet en GeenStijl.

“Het afgelopen jaar was er al een stijgende lijn in de bereikcijfers en deze heeft zich in november goed doorgezet. Met deze cijfers zetten we opnieuw een grote stap naar marktleiderschap op de internetmarkt in Nederland en bereiken we ruim 8,7 miljoen unieke bezoekers; 64,5% van alle Nederlanders.” aldus Marc Roos, Directeur Digitaal & Segmenten van Telegraaf Media Nederland.  

Telegraaf Media Groep maakte eerder haar nieuwe strategie bekend waarin de komende vijf jaar vol wordt ingezet op de online groei. Het slim gebruik maken van het totale TMG-bereik is daarbinnen één van de pijlers.”Hiertoe zullen de veelal apart georganiseerde online activiteiten bij elkaar gebracht worden in één bedrijfsonderdeel wat de samenwerking en versnelling van online groei ten goede komt. Ook de overige groeipijlers in de online strategie zoals sociale media, e-commerce en online video activiteiten zullen verder van de leidende bereikspositie profiteren. Aldus Roos.”