Amsterdam,
01
augustus
2014
|
09:34
Europe/Amsterdam

Telesport start voetbalmanagement spel

Telesport start vandaag met het voetbalspel EredivisiePRO. EredivisiePRO is een voetbalmanagementspel waarbij deelnemers online op basis van een fictief budget hun eigen team samenstellen, spelers aankopen en verkopen, hun spelsysteem bepalen en vaststellen. Vanaf vandaag kan men zich (gratis) inschrijven.

Deelnemers kunnen hun eigen voetbalteam opstellen op basis van spelers uit de Eredivisie. Met de geselecteerde Eredivisiespelers verdienen deelnemers punten gebaseerd op de daadwerkelijke prestaties van deze spelers gedurende de Eredivisiespeelrondes. Deelnemers nemen het op tegen heel Nederland, of in minicompetitiets tegen vrienden, collega’s, maar ook voormalige voetbalprofs.

Het nieuwe Eredivisieseizoen gaat van start op vrijdag 8 augustus, maar men kan zich al vanaf vandaag gratis aanmelden op EredivisiePRO.nl en een eigen team samenstellen. Na het sluiten van de transferperiode verdienen deelnemers van speelronde 5 (12 september) punten voor het klassement en de prijzen. Maandelijkse prijzen worden uitgereikt aan de meest succesvolle deelnemer van de maand. Eén keer per jaar worden de hoofdprijzen uitgereikt aan de top drie deelnemers van het jaar.

Taeke Taekema, Merkmanager Telesport is enthousiast over EredivisiePRO: “Wij zijn erg trots op de ontwikkeling van EredivisiePRO. Iedereen die het leuk lijkt kan zich eenvoudig aanmelden en meespelen. Zowel de echte voetbalkenner als de beginner kan mee doen. Onze Telesport experts zorgen voor het laatste nieuws en de juiste informatie die de speler kan laten meewegen bij het bepalen van zijn tactiek. Door de punten te koppelen aan de daadwerkelijke prestaties in de Eredivisie van de spelers die je opstelt wordt zowel het spel als de Eredivisie extra spannend. Je weet van te voren nooit exact wat er gaat gebeuren. ”

Over Telesport
Telesport is in Nederland dé gangmaker op het gebied van topsport. De eerste, met het laatste nieuws, in krant en online. Voetbal is voor de redactie van Telesport één van de belangrijkste pijlers, met de Eredivisie als belangrijkste competitie.