Amsterdam,
14
maart
2017
|
19:20
Europe/Amsterdam

TMG benoemt Hans Bakker tot Algemeen Directeur ad-interim

De Raad van Commissarissen van Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) heeft met onmiddellijke ingang Hans Bakker  benoemd tot Algemeen Directeur ad-interim van TMG. De heer Bakker zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse aansturing van de onderneming.

De primaire verantwoordelijkheid voor het proces rondom het Merger Protocol blijft in handen van de Raad van Commissarissen. Hans Bakker blijft aan in deze functie totdat een nieuwe Raad van Bestuur is aangesteld.

De heer Bakker is een zeer ervaren bestuurder. Van 2002 tot en met 2016 was hij Algemeen Directeur van RAI Amsterdam B.V. Daarvoor was hij zeven jaar Voorzitter van de Raad van Bestuur van TUI Nederland en lid van de Raad van Bestuur van TUI Groep. De heer Bakker is Commissaris bij Transavia Airlines, Snowworld en GVB. Hans Bakker heeft de Nederlandse nationaliteit.

Dit is een openbare aankondiging van Telegraaf Media Groep N.V. ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014).

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en - via een strategisch samenwerking met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. De missie van TMG is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar www.tmg.nl.