Amsterdam,
09
oktober
2015
|
07:30
Europe/Amsterdam

TMG benoemt Tijmen Bos tot Algemeen Directeur Sky Radio Group

Telegraaf Media Groep benoemt Tijmen Bos per 16 november 2015 tot Algemeen Directeur Sky Radio Group. Bos, nu nog Commercieel Directeur van FD Mediagroep, volgt Geert-Jan van der Snoek op die deze functie, op interim basis vanuit TMG, vervulde. TMG zet hiermee een volgende stap in de vernieuwing en versterking van het management van de onderneming.

Tijmen Bos heeft ruim 20 jaar ervaring in commerciële functies in de wereld van media en entertainment. In zijn huidige functie als commercieel directeur FD Mediagroep (o.a. Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio) is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van de commerciële strategie. Na 17 jaar ondernemen in de mediabranche (o.a. StudentsSupport, Librium.TV en Model Connexxion) - was Tijmen enkele jaren actief als consultant en ad interimmer op het snijvlak van media, marketing en technology. 

Tijmen Bos

Tijmen start op 16 november 2015 als Algemeen Directeur Sky Radio Group. De focus van Tijmen wordt het verder versterken van het digitale aanbod. Tijmen: “De consument is steeds meer gewend om voor 24/7 relevante mediacontent en streamingdiensten te betalen. En hij luistert steeds vaker op nieuwe luisterplaatsen en –momenten naar muziek. Ik zie er naar uit om samen met mijn nieuwe, creatieve en enthousiaste collega’s van Sky Radio Group en nadrukkelijk ook Telegraaf Media Groep, de beweging naar digitaal - met alle ruimte voor streaming, interactief en on-demand - verder te realiseren.”

Geert-Jan van der Snoek, CEO TMG

“Met de benoeming van Tijmen krijgt onze organisatie een enorme boost, in het bijzonder gezien alle inhoudelijke aankondigingen op het 24/7 event vorige week. We zetten een volgende stap in de transformatie en verdere digitalisering binnen Sky Radio Group, om onze luisteraars en adverteerders nog beter te kunnen bedienen. Ik ben trots dat Tijmen ons team komt versterken en verwelkom hem met groot genoegen bij Sky Radio Group en bij TMG.”