Amsterdam,
07
maart
2017
|
23:50
Europe/Amsterdam

TMG bevestigt voornemen COR om beroep in te stellen bij Ondernemingskamer. TMG zet constructieve dialoog met COR voort

Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) bevestigt het voornemen van de Centrale Ondernemingsraad van TMG (COR) om beroep in te stellen bij de Ondernemingskamer op grond van het tot nog toe met de COR gevoerde overleg.

De Raad van Commissarissen is vanaf het weekend in constructief en intensief overleg met de COR en zal dit de komende periode voortzetten om tot een zorgvuldig en voor alle partijen aanvaardbare procedure te komen.

Nadere berichten volgen indien daartoe aanleiding bestaat.

Dit is een openbare aankondiging van Telegraaf Media Groep N.V. ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014).


Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste mediabedrijven in Nederland, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen zoals Noordhollands Dagblad en Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en – via een strategisch partnership met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. Onze missie is consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl.