Amsterdam,
20
juni
2014
|
16:54
Europe/Amsterdam

TMG Blog: Blendle: de redding of de vijand van de krant?

TMG Startups wil vernieuwende ideeën aan zich binden – van buitenaf, maar zeker ook van binnenuit de organisatie. We willen dan ook graag wat meer van onszelf laten zien: van onze werkplek en –omgeving. In dit kader sloot TMG Startups 17 juni aan bij de Young TMG sessie over de toekomst van de krant.

Young TMG organiseert binnen TMG vier keer per jaar inhoudelijke evenementen met als doel te inspireren, motiveren en netwerken. Te midden van de gigantische drukpersen van TMG was de centrale vraag: zijn initiatieven zoals Blendle de redding of de ondergang van de krant? Aan de hand van vijf stellingen daagde host Kamran Ullah niemand minder dan adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf Jan-Kees Emmer, Head of Business Development TMG Startups Bart Brouwer, Head of Revenu Development TMG Tim Klein Haneveld en Alexander Klöpping van Blendle uit het debat aan te gaan.

Lees het hele verhaal op TMG Blog

Over TMG Blog
TMG medewerkers schrijven over de trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De meningen en visie van TMG Bloggers zijn persoonlijk en hoeven niet altijd de mening, strategie of uitgangspunt van TMG te zijn. Dat maakt de berichten uiteraard niet minder interessant! Onze collega's hebben een uitgebreide kennis van en expertise in hun vakgebied die ze graag met jou delen.